Totalt
625 km
Bakker
Blå 169 km
Røde 382 km
Svarte 74 km

Zillertal

Høyeste skikjøring
3250 m
Antall heiser
178
Heiskapasitet
268640 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
6 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Zillertall

Zillertall som ligger i hjertet av Tyrol tilhører et av Østerrikes største skiområder. I Zillertall får du kvalitativ skikjøring, et stort skiområde og fantastisk afterski! Zillertall tilhører skiområdet Zillertall Arena som har hele 640 løypekilometer hvo det finnes et bredt utvalg av bakker til alle nivåer. 

Alt fra Østerrikes bratteste løype til nybegynner bakker

Her finnes alt fra nybegynnerløyper til Østerrikes bratteste løyper, Harakiri, som har 78% helning. I Zillertall kommer du ikke til å kjede deg, for det byen er nemlig kjent for å ha livlig afterski. Det er dessuten flere kjente restauranter og barer å besøke etter en dag i bakken. 

Zillertal passer dermed utmerket til deg som ikke vil gå på kompromiss av noe på skiferien din. Her finnes alt! 

Overnatting i Zillertall

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Zillertal

Skiområdet har alt fra nybegynnerbakker til Østerrikes bratteste løype Garakiri. Her er det helning på hele 78%. Zillertal er også en del av det store skiområdet Zillertal Arena som har hele 640 løypekilometer. Det betyr at det finnes en hel del å utforske på skiferien din. 

Du kan blant annet kjøre ski i Zell am Ziller, Hochzillertal, Fügen/Spieljoch og Hochfügen. Fra Zillertal har du også mulighet til isbree-kjøring på Hintertux. Får komme til Hintertux skal du ta et tog fra Mayrhofen som ligger i Zillertal og deretter ta en buss til Hintertux. Hintertux er helt klart verdt et besøk da snøen stort sett nesten alltid er bra. 

Langrenn i Zillertal

Rundt Mayrhofen og Hippach finnes det 33 km velpreparerte langrennsspor. Det lengste er 10 km og går fra Mayrhofen til Hollenzen. Det finnes også et 25 km langt regionalspor som går fra Zell am Ziller til Mayrhofen. 

Tilbud til Zillertal

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL ZILLERTAL

Vil du gjerne på skiferie til Zillertal? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!