Totalt
625 km
Bakker
Blå 169 km
Røde 382 km
Svarte 74 km

Zell am Ziller

Høyeste skikjøring
3250 m
Antall heiser
139
Heiskapasitet
268640 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
12 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Zell am Ziller

Zell am Ziller er en populært skiby med østerrisk sjarm og et stort variert skiområde med skikjøring opp til 3250 m.o.h. Altså, Zell am Ziller passer for deg som er en ekte skientusiast!

Opplev over 600 løypekilometer og isbree-kjøring

Zell am Ziller er en del av skiområdet Zillertall som byr på 625 løypekilomter som har bakker for en hver smak og nivå. Du kan enten ta heisen eller skibussen. Skiområdet har flest røde løyper, men her er det også koselige skogsløyper, brede boulevarder og lange løyper. 

Et "must" når du er på skiferie i Zell am Ziller er å besøke skiområdets isbree Hintertux. Her kan du stå på ski på imponerende 3250 meters høyde i fantastisk snø og med en fantastisk utsikt over mektige alpetopper. 

I Zell am Ziller er det bare å velge og vrake mellom varierte løyper!

Opplev ekte østerrisk sjarm på skiferien din til Zell am Ziller

Du ønskes velkommen av en behagelig østerrisk sjarm når du ankommer til Zell am Ziller. Byen er liten og har nesten 2000 innbyggere året rundt, noe som betyr at byen har alt det du trenger på ferien din. Byen preges av Tyroller-stemingen og fra byen kan man se elven Zeller som svinger seg gjennom dalen. 

Overnatting i Zell am Ziller

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Zell am Ziller

Skiområdet Zillertall Arena byr på 625 løypekilometer som er fordelt over flere mindre og større områder. Zillertal Arna er et stort sammenhengende skiområde som består av de tre dalene; Zell am Ziller, Gerlos og Köningsgleiten. Det finnes noe for alle smaker og området byr på mange løyper av ulik vanskelighetsgrad. Zell am Ziller er nybegynnervennlig, mens Gerlos og Köningsgleiten har flere vanskeligere løyper. 

Å komme til Hintertux

For å komme til Hintertux skal man ta tog fra Mayerhofen og deretter tar man buss (Green-Line) til Hintertux. Det tar ca. 1 time og 15 minutter. 

Langrenn i Zell am Ziller

I Zell am Ziller er det 14 km langrennsspor av ulik vanskelighetsgrad. Det finnes også opplyste løyper til en kveldstur i Bäckenfeld. 

Tilbud til Zell am Ziller

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL ZELL AM ZILLER

Vil du gjerne på skiferie til Zell am Ziller? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!