Apartment Gadenstätter

Østerrike, Zell am See

Innkvartering Hotell

Fakta

Om Apartment Gadenstätter

Apartments Gadenstätter er et sjarmerende leilighetskompleks som ligger på en rolig gate i hjertet av Zell am See. Dette passer for deg som gjerne ønsker en rolig skiferie men samtidig vil bo sentralt. Her finnes det leiligheter for 2 til 7 personer.Fra Apartments Gadenstätter er det bare en kort gåtur til heisen, men skibussen stopper bare 100 meter fra leilighetene. Byens restauranter, barer og butikker ligger også i gåavstand.Leilighetene er komfortable og innredet med alt det du trenger til skiferien din. Det er dessuten internett i alle leilighetene.

Avstander

Avstand til skibakker 300 m

Avstand til heis 300 m

Avstand til sentrum 50 m

Avstand til shopping 50 m

Avstand til skibuss 250 m

Avstand til skileie 300 m

Rom

TV Ja

Mat og drikke

Pensjon No Pension

Bar Nei

Restaurant Nei

Storkiosk Nei

Fasiliteter

Heis Ja

Håndklær Ja

Kjøleskap Ja

Kokeplater Ja

Ovn Ja

Parkering Ja

Vis mer

Sengetøy: Ja

WiFi: Ja

Leilighet 2-roms 4 personer

Fin 2-roms leilighet på 41m2 ligger i 2. etasje av huset med plass til opptil 2 - 4 personer. Leiligheten inneholder ett soverom med queen size seng, stor stue med kjøkkenkrok og 2 enkeltsenger, sofa, spisebord, kabel-TV, telefon, bad / toalett. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetakter og kokeplater.
Kaffetrakter - Kokeplate - Mikrobølgeovn - Ovn - Kjøleskap - Telefon - TV - Wi-Fi (gratis)

Leilighet 3-roms 6 personer

Romslig, komfortabelt innredet 3-roms leilighet på 62m2. Leiligheten er koselig i 2. etasje av huset med plass til opptil 6 personer. Møblert med 2 soverom hver med en stor dobbeltseng, bad / WC, kjøkken med oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker, sovesofa med uttrekkbar seng, hjørnebenk, kabel-TV, telefon og inngang med garderobe.
Kokeplate - Oppvaskmaskin - Ovn - Kjøleskap - Telefon - TV - Vannkoker - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstander