Totalt
408 km
Bakker
Blå 199 km
Røde 173 km
Svarte 36 km

Zell am See

Høyeste skikjøring
3029 m
Antall heiser
121
Heiskapasitet
80000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
4 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Zell am See

Zell am See er en klassisk skiby som er kjent for å være en snøsikker destinasjon med vakker natur og et ivrig byliv. Her finnes noe for alle! 

Variert og snøsikker skikjøring opp til 3000 m.o.h. 

Zell am See er en del av skiområdet Europa Sportregion og byr på 130 varierte løypekilometer med skikjøring opp til 3029 meters høyde på skiområdets isbree Kitzsteinhorn. Her starter skisesongen allerede i oktober hvilket sier noe om hvor snøsikker Zell am See er. 

Det finnes tre skiområder i Zell am See: Schittenhöhe, Kitzsteinhorn og Maiskogel som alle passer ulike typer av skikjørere og snowboardkjørere. Her finner du alt fra isbree-kjøring opp til 3029 m.o.h, offpist og blå, snille carvingbakker. I Zell am See finnes det skikjøring for alle smaker! 

 

Opplev en by full av liv med vakker natur i Zell am See

Zell am See har ekstistert lenge før skituristene kom og er derfor en klassisk skiby, noe som mange eldre hotell vitner om. Byen er plassert ved sjøen, og er sjarmerende med smale gågater, steinhus og restuaranter. Det er ikke bare i løypene det er full fart- byen er også full av liv både om dagen og natten. 

På skireisen din til Zell am See anbefaler vi et besøk til den legendariske afterskien Schnaps-Hans. For de som vil slappe av og bare nyte, så er et besøk på Tauern Spa et must. Her er det et varmt saltvannsbasseng med utsikt over isbreen. 

 

Overnatting i Zell am See

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Zell am See

Skiområdet er fordelt på tre områder Schmittenhöhe, Majskogel og Kitzensteinhorn. Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn byr på variert skikjøring både for skikjørere og snowboardere. Det er i Kitzsteinhorn at du finner isbree-kjøring som ikke bare byr på høyt beliggende skikjøring, men også hjemmebanen til flere internasjonale skilag. 

Schittenhöhe og Majskogel byr på skikjøring som passer perfekt til familier. Alle tre områdene har god forbindelse med skibussene som kjører ofte og er gratis. Det går også gratis skibuss mellom Zell am See og Kaprun som er en annen del av det fantastiske skiområdet! 

 

Langrenn i Zell am See

I Zell am See finner du 40 km langrennsspor i vakre omgivelser. Et spor å anbeale er sporet rundt sjøen Plettsaukopf på Scmittenfjellet hvor du får se en helt fantastisk utsikt over hele regionen. 

Tilbud til Zell am See

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL ZELL AM SEE

Vil du gjerne på skiferie til Zell am See? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!