Totalt
350 km
Bakker
Blå 119 km
Røde 189 km
Svarte 42 km

Wagrain

Høyeste skikjøring
2188 m
Antall heiser
100
Heiskapasitet
120000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
6 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Wagrain

Wagrain er en av familiens absolutte favoritter i Østerrike. Skiområdet er stort, velpreparert, og lett å finne frem i samtidig som byen er liten og autentisk. Her kan du gi barna den perfekte introduksjonen til Alpene! 

Et skiområde som passer både for de minste og eldste 

Wagrain ligger i skiområdet Ski Amadé, mellom Alpendorf og Flachau, og har totalt 350 løypekilometer med bakker for både nybegynneren og efarne skikjørere. Her har du alt fra blå carvingbakker til verdenscup-løyper. Det er lett å komme seg rundt takket være det velpreparerte skiområdet. 

Wagrain er også kjent for skiskolen sin som utover skitrening også tilbyr barnepassing slik at mamma og pappa kan få egentid i løypene før lunsj. Wagrain er derfor et utmerket valg for barnefamilier som skal besøke Alpene for første gang. 

 

Opplev aktiviteter for hele familien på skiferien din i Wagrain

Wagrain er en liten by med autentisk atmosfære som byr på aktiviteter for hele familien. For eksempel kan hele familien dra på familieutflukt til det store badelandet. Når huden begynner å bli skrukkete er en av Wagrains fantastiske restauranter verdt et besøk. 

For skientusiaster anbefales et besøk til Atomics skifabrikk. I Wagrain har du dessuten også tilgang til hele 220 km langrennsspor. 

I Wagrain kjeder man seg ikke som familie. 

Overnatting i Wagrain

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Wagrain

Wagrain ligger midt i det store østerriske skiområdet Ski Amadé som byr på hele 350 løypekilometer. Løypene i skiområdet er fordelt på 119 km blå løyper, 189 røde løyper og 42 km svarte løyper. Wagrain ligger midt mellom de to store skiområdene Flachau og Alpendorf/St. Johann. Fra Wagrain by kan du ta en av de to hovedheisene Grafenberg eller Flying Mozart som tar deg opp på fjellet på hver sin side av byen. Fra toppen av Grafenberg kan du stå på ski ut til Alpendorf, mens du kan komme til Flachau fra den andre retningen. 

Den nye heisen G-Link går tvers over Wagrain og forbinder områdene slik at du enkelt kan komme deg fra den ene enden til den andre. Du kan også velge å ta en 10 minutters tur med skibussen til Kleinarl hvor skikjøringen ligger litt høyere oppe og du også finner en stor funpark, Absolut Park. Dette området er perfekt for de som liker å kjøre offpist eller er på snowboard. 

Langrenn

Det er hele 220 km langrennsspor rundt omrking i området. Vil du kose deg på en fin runde samtidig som du nyter av naturen og omgivelsene, så anbefaler vi Wagrain-Kleinarl runden og Jägersee runden. 

Tilbud til Wagrain

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL WAGRAIN

Vil du gjerne på skiferie til Wagrain? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!