Totalt
347 km
Bakker
Blå 144 km
Røde 147 km
Svarte 56 km

St. Anton

Høyeste skikjøring
2811 m
Antall heiser
97
Heiskapasitet
120000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
14 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til St. Anton

Lengter du etter mer utfordrende skikjøring og legendarisk afterski så er St. Anton et utmerket alternativ! Skikjøring retter seg først og fremst til den erfarne skikjøreren hvor utfordringene er uendelige for skikjøring i verdensklasse, både i løypen og offpist. 

Opplev førsteklasses skikjøring både i og utenfor løypen på skireisen din i St. Anton

St. Anton er en del av Østerrikes største sammenhengende skiområde, Ski Arlberg. Her er det hele 347 løypekilometer å boltre seg i, hvor størstedelen er røde og svarte løyper i høyt liggende terrreng på opp til 2811 meters høyde. En perfekt dagstur er "Der Weisse Ring" som tar deg til skogsbyene Lech og Zürs hvor du finner områdets beste løyper. Som om dette ikke var nok, så tilbyr området også 200 km lett tilgjengelig offpist som har noe av Østerrikes mest ettertraktede puddersnø.

St. Anton tilbyr altså snøsikker skikjøring i verdensklasse både i og utenfor løypen! 

 

Populær internasjonell skiby med legendarisk afterski

Afterskien i St. Anton er virkelig av topp kvalitet. På en hylle over Galzigbahn står de verdens kjente afterskibarene Taps, Krazy Kanguruh og Mooserwirth. Byen har et internasjonelt preg, men er samtidig autentisk. 

På gågaten som har bilforbud finnes det alt fra moderne sportsbutikker til koselige restauranter og kafeer, samt et bar barer som kan nytes om kvelden. Helt enkelt, St. Anton har alt hva hjertet begjærer. 

Overnatting i St. Anton

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i St. Anton

St. Anton er sammen med flere andre nærliggende destinasjoner en del av skiregionen Ski Arlberg. Til sammen utgjør de hele 347 løypekilometer med hele 97 heiser. Skiområdet er fordelt på 144 km blå løyper, 147 røde og 56 svarte. Med ytterligere 200 km offpist finnes det ufordringer på alle nivå. Skiområdets høyeste punkt, Valluga, ligger på 2811 m.o.h. og herfra er det på en skyfri dag mulig å se helt over til både Sveits og Italia. 

Lech- Zürs- Oberlech- Zug

Det er gode muligheter til dagsturer mellom de ulike områdene. Her finner du blant annet den kjente rundturen "Der Weisse ring", som er en skirute som tar deg gjennom flere av områdets byer; Lech, Zürs, Oberlech og Zug. 

Rendl

Skiområdet som ligger på motsatt side av St. Anton heter Rendl og kalles ofte for solsiden. Her ligger løypene i skyggen om formiddagen for å så nås av solstrålene på ettermiddagen. I Rendl samles både solelskere og ekstreme skikjørere for å enten teste områdets funpark eller nyte en Aperolspritz i solstolene på uteserveringen Rendl Beach. 

Offpist

 I St. Anton er det utmerkede offpist-muligheter som hver morgen sikres med lavinsprengning. Disse er markerte på løypekartet med linker og er i skisystemet på flere av områdene. Selv om områdene er sikret anbefaler vi alltid å kjøre med lavinutstyr når du begir deg ut på offpisten. Undersøk også alltid den daglige lavinfaren og værforholdene ved heisene. 

Langrenn i St. Anton

Det finnes også mulighet for langrenn i det totalt 40 km lange langrennssporet. Det lengste sporet, Stanzertal, strekker seg over 22 km. Vil du heller gå en kortere runde, så kan du teste Reitersporet på 2 km som også er opplyst om kvelden. 

Tilbud til St. Anton

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL ST. ANTON

Vil du gjerne på skiferie til St. Anton? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!