Totalt
408 km
Bakker
Blå 199 km
Røde 173 km
Svarte 36 km

Saalbach - Hinterglemm

Høyeste skikjøring
2096 m
Antall heiser
121
Heiskapasitet
89000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
7 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Saalbach-Hinterglemm

Saalbach er først og fremst kjent for sitt sammenhengende skiområde, autentiske by og fartsfylte afterski. Så uansett om du reiser for skikjøringen, stemningen eller festen, så har Saalbach noe for alle! 

Sammenhengende skisystem med løyper for alle skikjørere

Det beste med skiområdet, Ski Cirkus, er at det er sammenhengende. Faktisk er det så godt knyttet sammen at du kan komme deg rundt på ski til alle de 270 løypekilometerne. Skiområdet er kjent for sitt varierte skiområde, brede og velpreparerte løyper. 

Opplev vill afterski og en autentisk atmosfære i Saalbach

Saalbach er kjent for å ha Østerrikes beste afterski og de fleste har hørt om legendariske Hinterhag Alm som har vært med å gi Saalbach ryktet sitt. Har du ikke vært på Hinterhag Alm så har du ikke opplevd ordentlig afterski! Her gjelder det å henge med dersom du overhodet vil tenke deg en sitteplass... 

Skibyen er også kjent for sin autentiske atmosfære både i byen og i løypene. Byen er har en bilfri gågate som byr på flertallet av restauranter, butikker og barer. I løypene kan du svinge av for å ta en pause i en av de mange koselige restaurantene som finnes i skiområdet. 

 

Overnatting i Saalbach-Hinterglemm

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Saalbach-Hinterglemm

Skiområdet i Saalbach er et av de best sammenhengende skiområdene i Europa. Skiområdet byr på skikjøring i skiområdene Saalbach, Leogang, Fieberbrunn og Hinterglemm. Området kalles for "Skicirkus Saalbach" og her finnes det utfordringer til alle. Skiområdet har 270 løypekilometer fordelt på 140 km blå løyper, 110 km røde løyper og 20 km svarte løyper. 

Funpark

Skiområdet i Saalbach har hele fire parker. Den største ligger på bunnen av Hinterglemm, mens de øvrige ligger i Leogang. Etter at Fiberbrunn ble en del av det sammenhengende Ski Cirkus er det nå også mulig å utnytte den nybygde naturlige Backcountry parken, også kalt "Powairea", som omfatter et fire meter dropp og fem power kickers. 

 

Langrenn i Saalbach

Sammenlagt har Saalbach- Hinterglemm 12 km langrennsspor, og det er også langrennsspor oppe på fjellet. 

Tilbud til Saalbach- Hinterglemm

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL SAALBACH- HINTERGLEMM

Vil du gjerne på skiferie til Saalbach-Hinterglemm? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!