Totalt
235 km
Bakker
Blå 45 km
Røde 138 km
Svarte 52 km

Ischgl

Høyeste skikjøring
2872 m
Antall heiser
45
Heiskapasitet
93800 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
11 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Ischgl

I vakre Paznaundalen, Østerrike, finner du populære Ischgl. Her finner du et stort skiområde med preparerte løyper, moderne skisystem og fantastisk afterski. Hva mer kan en skientusiast ønske seg?

Moderne skisystem og skikjøring i toppklasse

I Ischgl er skisystemet toppmoderne med utfordringer til skikjørere på alle nivå- Det store skiområdet, Silverette Arena, på 200 løypekilometer, har alt fra blåe, til røde og svarte løyper. 90% av skiområdet ligger dessuten på over 2000 meters høyde, hvilket gjør Ischgl til en snøsikker destinasjon. Dette betyr også at det er fantastiske muligheter for offpist i skiområdet for alle pudderelskerene. 

Visste du at du kan kjøre fra Ischgl til Sveits? Ischgl ligger nemlig rett ved den sveitsiske byen Samnaun som blant annet er kjent for å være tollfri og dermed billig. 

 

Opplev ekte østerrisk stemning på skireisen din i Ischgl

Har du vært på skiferie i Ischgl før, så vil du som regel tilbake. Den idylliske atmosfæren er helt spesiell. Blant de koselige gågatene ligger det flere restauranter å velge mellom. Dersom du blir trett i beina kan du ta rullebåndet som ligger i en tunnel under byen. Ingen skiferie uten ekte østerrisk afterski, og dette finner du absolutt i Ischgl. 

 

Overnatting i Ischgl

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Ischgl

Ischgl er en del av skiområdet Silvretta Arena som er et av de mest varierte skiområdene i Østerrike. Her finnes det utfordringer for alle skikjørere uansett hvilket nivå du er på. Skiområdet har hele 238 løypekilometer som er fordelt på 39 blå løyper, 165 røde løyper og 34 svarte. Utover dette er det i tillegg flere muligheter for offpist. 

De tre heisene Pardatschgratbahn, Fimbabahn og Silverettabahn, går fra Ischgl by og tar deg opp til Idalp. Idalp er et bra utgangspunkt for en fantastisk skidag, samtidig som det passer godt for nybegynnere. Her er det nemlig flere brede og blå løyper. Dessuten er det også mulig å ta gondolheisene ned til byen igjen dersom beina er trette. 

Skikjøring i Ischgl

Skiområdet i Ischgl er sammenkoblet med tollfrie Samnaun i Sveits, og det er derfor mulighet for å stå på skiene hele veien ned til byen. Dette er et paradis for de på snowboard. Her kan man teste kreftene i funparken hvor det også finnes et eget område kalt "boaders-paradise". Her er det blant annet half-pipes og rundt 30 forskjellige hopp. 

Langrenn i Ischgl

Mellom Ischgl og Galtür finner du langrennsspor på 75 km. Sporet bindes sammen av de to områdene og er en fantastisk vakker tur. 

Tilbud til Ischgl

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL ISCHGL

Vil du gjerne på skiferie til Ischgl? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!