Totalt
201 km
Bakker
Blå 60 km
Røde 117 km
Svarte 24 km

Bad Gastein

Høyeste skikjøring
2686 m
Antall heiser
45
Heiskapasitet
71261 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
10 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Bad Gastein

Bad Gastein var en gang i tiden et ekslusivt spa resort, men i dag er det mer kjent som en sjarmerende skiby som ligger i et fantastisk skiområde. Kanskje er det den fine blandingen mellom deilig skikjøring, koselig by og ekte afterski som har gjort Bad Gastein til en av Alpenes mest populære skibyer. 

Opplev fem skiområder på skiferien din til Bad Gastein

I dalen Gasteinertal kan du oppleve skikjøring fordelt på 201 km med løyper som finnes for alle nivåer. For i dalen finnes fem ulike skiområder Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein, Grossarl og Sportgestin hvor hver og en har sin egen sjarm. 

Dorfgastein, Grossarl og Bad Hofgastein har sjarmerende skogsløyper som passer familien eller nybegynneren, mens Sportgastein byr på mer utfordrende skikjøring på opp til 2700 meter. Selve Bad Gastein har både lettere og vanskelige bakker og passer dermed for alle. For å ta seg mellom de ulike områdene går det gratis skibusser som inngår i heiskortet. 

Det er i dag også en del av det store østerriske skiparadiset Ski Amadé med 800 løype kilometer. Her er blant annet St. Johann, Marie Alm og Wagrain. Altså, i Bad Gastein finnes det skikjøring for alle. 

Populær skiby med gamle forfedre og legendarisk byliv

En gang i tiden var Bad Gastein en spa-by med et kasino som lokket kongeligheter og Europas rikeste. Dalen er først og fremst kjent for sine varme kilder, men er kanskje mest kjent i dag for skiområdet sitt og ikke minst legendariske byliv. 

Når heisene har stengt og afterskien er ferdig, så våkner alle Bad Gasteins utesteder. I tillegg til skikjøring og festligheter, så burde du teste en av byens mange spabad. 

Det finnes også familievennlige aktiviteter etter at heisene er stengte for dagen. Du og familien kan for eksempel teste skøytebanene eller kjelkebanen. En ting er sikkert- ingen kjeder seg i Bad Gastein!   

Overnatting i Bad Gastein

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Bad Gastein

Bad Gastein har hele 5 ulike skiområder som tilsammen byr på 201 km med løyper som strekker seg fra 835 til 2687 meters høyde. De fem største områdee Bad Gastein, Bad Hof Gastein, Dorfgastein, Gossarl og Sportsgastein er i dag en del av Ski Amadé som også inkluderer St. Johann og Wagrain. Ski Amadé har totalt 800 km med løyper. 

Bad Gastein og Bad Hofgastein

Schlossalm-Anfertal-Stubnerkogel er det største området som forbinder Bad Gastein og Bad Hofgastein. Her bys det på skikjøring fra 800 meter til 2,300 meters høyde. I skizentrum Angertal ligger KIDS PARK hvor det er transportbånd som gjøre det enkelt for barna. Fra Bad Gastein kan du også dra til Graukogel som byr på lange og utfordrende løyper. 

Dorfgastein og Grossarl

Dette er et familievennlig skiområde med variert skikjøring. Letteste måten å komme seg hit er med å stå på ski til Bad Hofgastein og deretter ta skibussen til Dorfgastein. 

Sportgastein

Sportgastein byr på skikjøring fra 1,590 meter til 2,650 meters høyde. Her finnes det ikke så mange løyper, men de løypene som er, er virkelig toppklasse. Her finner du også den beste offpisten. 

Langrenn i Bad Gastein

Langrennsspor finner du til alle nivåer i alle de fire områdene (Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein og Sportsgastein). Til sammen finnes det hele 45 km langrennsspor. Terrenget er variert og passer både for deg som vil nyte av naturen og landskapet, og for deg som vil få en ordentlig trening ut av det. 

Tilbud til Bad Gastein

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL BAD GASTEIN

Vil du gjerne på skiferie til Bad Gastein? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!