Totalt
400 km
Bakker
Blå 95 km
Røde 220 km
Svarte 85 km

Sestriere

Høyeste skikjøring
2823 m
Antall heiser
92
Heiskapasitet
113000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
9 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Sestriere

Sestriere er en alpeby full av liv der Italia møter Frankrike og er minst sagt en populær destinasjon. Den snøsikre OL-byen ligger på over 2000 meters høyde og har kan alle finne et favorittområde blant de hele 400 løypekm som finnes. 

Opplev en by full av liv på skiferien din til Sestriere

Selv om Sestriere er en relativt liten by med ca. 900 beboere, så har den alt du trenger på skiferien din. Etter OL i 2006 fikk heissystemet en opprustning samtidig som at byen utviklet seg og det kom flere aktiviteter utover skikjøring. 

Nå finnes det mange butikker og restauranter hvor du kan unne deg god mat eller en shoppingrunde. Byen har til og med utested der et av dem har plass til over 1000 gjester! Til barnas store glede eller barnslige vokse så finnes det også en skøytebane i Sestriere. Det vil si at du aldri kjeder deg i Sestriere. 

Et stort og snøsikkert skiområde med mange muligheter 

Sestriere er en del av Via Lattea, Milky Way, som har hele 400 km løyper fordelt på skikjøring i både de italienske og franske Alpene. Fordi skibyen ligger på 2,035 meters høyde er skiområdet snøsikkert gjennom hele sesongen. 

Med hele 400 km løyper så finnes det garantert noe for alle smaker, og skikjøringen i Sestriere med alt fra blå til svarte lyøper som alle har en ting til felles - de er velpreparerte og brede! 

De som ønsker å utforske mer, kan dra over til Sauze d´Oulx som har deilige skogsløyper. Her kan du også finne mange urørte løyper. 

Overnatting i Sestriere

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Sestriere

I Via Lattea finner du 400 km sammenhengende løyper av varierende vanskelighetsgrad hvor det finnes noe til en hver skikjører. Skiområdet byr på alt fra fantastiske, brede boulevarder til utfordrende World Cup løyper. Skikjøringen i Sestriere er fordelt på 95 km blå løyper, 220 røde og 85 svarte løyper. Utover Sestriere er også Sauze d´Oulx en del av Via Lattea. I heiskortet inngår en dag å utforske det franske området Montgéneve. 

Langrenn i Sestriere

Blant Sestrieres vakre landskap finnes det til og med hele 25 km langrennsspor. De fleste sporene ligger bort mot den franske grensen i områdene Claviére og Montgenéve, her må man betale en avgift på 6 euro for å kunne gi seg ut i sporene. 

Tilbud til Sestriere

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL SESTRIERE

Vil du gjerne på skiferie til Sestriere? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!