Apartment Borgo Vecchio

Italia, Sauze d'Oulx

Innkvartering Leilighet

Fakta

Om Apartment Borgo Vecchio

Leiligheter midt i hjertet av Sauze d´Oulx

 • Leiligheter midt i hjertet av Sauze d´Oulx 
 • Inkludert sluttrengjøring
 • Skioppbevaring

  Beliggenhet

  Ihjertet av Sauze d´Oulx histortiske bydel ligger leilighetskomplekset BorgoVecchio. Her bor dere i et super koselig og sentralt område av byen med altdere trenger innenfor gåavstand. Byens velbevarte kirke fra 1500-tallet liggerrett rundt hjørnet og er absolutt verdt et besøk. Langgågatene i området finner dere flere koselige italienske restauranter dersomdere vil gå ut og spise en kveld. Dere har heller aldri langt til lokale barerhvor dere kan hvor dere kan prøve en av likørene fra området eller bare ta enøl på afterskien. Den sentrale plasseringen gjør dessuten at dere raskt ogenkelt kommer dere til skiheisen, skiskolen og skileien.

  Leilighetene

  Leiligheteneer innredet i enkel, italiensk stil med steingulv, møbler av tre, lyse veggerog bjelker av tre i taket. Alle leilighetene har alt dere trenger og har alleforutsetnigene for at dere skal få en magisk skiferie i Sauze d´Oulx.

  Ekstra

  Sluttrengjøringer inkludert og det skioppbevaring på huset hvor skiene deres står trygt overnatten. Haen fantastisk skiferie!

Avstander

Avstand til skibakker 300 m

Avstand til heis 300 m

Avstand til sentrum 100 m

Avstand til shopping 200 m

Avstand til skibuss 150 m

Avstand til skileie 200 m

Rom

TV Ja

Mat og drikke

Bar Nei

Restaurant Nei

Storkiosk Nei

Fasiliteter

Håndklær Ja

Kjøleskap Ja

Kokeplater Ja

Leilighet Ja

Sengetøy Ja

Skirom Ja

1-roms leilighet

1-roms leilighet med plass til opp til 4 personer med kombinert kjøkken/stue, og et baderom med bad/toalett. Leiligheten er innredet med tv, spisebord, en dobbel sovesofa og to sammenleggbare senger. Kjøkkenet er fullt utstyrt og har kokeplater og kjøleskap.
Sengetøy  - Kokeplate – Kjøleskap – Håndklær – TV 

2-roms leilighet

2-roms leilighet til max. 6 personer med et soverom, kjøkken/stue og et baderom med bad/toalett. Leiligheten er i to etasjer og er møblert med TV, spisebord, dobbeltseng, to enkeltsenger og en sovesofa. Kjøkkenet er fullt utstyrt og har kokeplater og kjøleskap.
Sengetøy  - Kokeplate – Kjøleskap – Håndklær – TV 

AccommodationTypes

Avstander