Totalt
100 km
Bakker
Blå 24 km
Røde 61 km
Svarte 15 km

Ponte di Legno - Tonale

Høyeste skikjøring
3016 m
Antall heiser
27
Heiskapasitet
32000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
11 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Pontedilegno- Tonale

Italienske Ponte Di Legno er en skiby beliggende i Adamello Ski. Her kan du forvente et skiområde for både nybegynnere og erfarne, en gudommelig matkultur og en autentisk by. Ponte Di Legno kan sammenfattes som en skiferie på italiesnk som har noe for alle. 

En skiferie på italiensk

Ponte di Legno tilhører et av de eldste skiområdene i Italia og har derfor e lang og spennende historie. Du ønskes velkommen til en hyggelig stemning når du ankommer til Ponte Di Legno som byr på ekte italiensk kombinasjon av byliv og skikjøring. 

Afterski i Ponte Di Legno foregår også på italiensk vis. Etter en lang dag i bakken samles skikjørere på en koselig bar for å drikke et glass mousserende, vin eller noe varmt. Den som søker etter villere afterski kan utforske byens utesteder eller kasinoet når mørket har senket seg. 

Byen byr på en rad genuine og sjarmerende restauranter som tar deg på en matreise utover det vanlige. I Ponte Di Legno er mat en del av historien, kulturen og hverdagen. 

Opplev variert skikjøring på skiferien din i Ponte Di Legno

Skiområdet, Adamello Ski, er sammenbundet med Passo Tonale og Temú der byene tilbyr skikjøring på 120 km. Her finnes det skikjøring for alle nivå og smaker. Her er det både blå-, røde- og utfordrende svarte løyper. Man kan også kjøre på breen og offpist. Skikjøringen i Ponte Di Legno er idyllisk fordi flere av løypene ligger under skoggrensen. Når solen skinner anbefales en tur opp på Presenabreen som er kjent for sin fantastiske utsikt. 

Utover å være variert, så ligger skiområdet på 1,800 meters høyde med høyeste skikjøring på 3,016 meter. Ponte Di Legno er dermed også et snøsikkert valg. 

 

Overnatting i Ponte di Legno

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Ponte Di Legno

Området har 120 km skikjøring som er fordelt på 40 km blå løyper, 55 røde løyper og 25 km svarte. Skikjøringen i Ponte Di Legno er derfor variert og byr på utfordringer for erfarne skikjørere og nybegynnere som er på skiferie for første gang. 

Vil du ha flere løyper å velge mellom kan du utvide heiskortet ditt for et ekstra tillegg og ta en tur til det nærliggende Madonna de Campiglio. Det koster ca. 250 kr for en dag eller 500 kr for hele uken.

Skikjøring i Ponte di Legno

Skikjøringen i Ponte Di Legno består mest av røde og svarte løyper og er derfor optimal for den erfarne skikjøreren. Mange av løypene ligger under tregrensen. Samtidig er denne delen av skiområdet perfekt om det skulle blåse mye eller være veldig kaldt. Trærene gir nemlig le fra vind.  

Barne- og nybegynnerløyper

For den mindre øvde skikjøreren er de fleste nybegynner-vennlige løypene samlet rundt Passo Tonale. Her finnes det en rad brede, blå løyper hvor barn og andre nye skikjørere kan få mange fine opplevelser på skiferien. 

Gå på ski på gletsjeren:

Når du er på skiferie i Ponte Di Legno, bør du også dra opp på Presena-gletsjeren som byr på områdets høyeste skiløp. Gletsjeren har skiløp i opp til 3.016 meters høyde.

Funpark:

Utover de vanlige løypene, finnes det også to funparker i Adamello Ski. De er plassert i Passo Tonale ved Valena- og Serodineheisen. I funparken ved Valena finnes det også et område som er dedikert spesielt til nybegynnere.

Langrenn i Ponte Di Legno:

Hvis du ønsker å variere alpint skiløp med langrenn, finnes det i nærområdet av Ponte Di Legno en 9 km lang langrennsløype i skogterreng. Det er også mulig å ta buss til Vermiglio, der det finnes ytterligere 25 km langrennsløyper.

Tilbud til Pone di Legno - Tonale

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL PONTE DI LEGNO- TONALE

Vil du gjerne på skiferie til Ponte di Legno? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!