Totalt
100 km
Bakker
Blå 24 km
Røde 61 km
Svarte 15 km

Passo Tonale

Høyeste skikjøring
3016 m
Antall heiser
28
Heiskapasitet
32000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
4 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Passo Tonale

I fjellpasasjen mellom Lombardinet og Trentio finner du dette italienske gjemmestedet. Passo Tonale tilbyr skikjøring til både store og små, et overskuelig skiområde, en sjarmerende liten by og som fremfor alt er et prisvennlig alternativ. 

I Passo Tonale får du mye skikjøring for pengene

Passo Tonale er en koselig Italiensk by som er relativt uoppdaget og ligger på 1800 meters høyde og derfor er et snøsikkert alternativ. Skibyen er et bra alternativ for lommeboken da det er billig å både bo og spise i Passo Tonale. Skisystemet på 120 km er ikke spesielt stort men har til gjengjeld et fantastisk bra heissystem og godt preparerte løyper. Heiskø er dessuten et sjeldent syn i Passo Tonale! 

Det vil si at du får mye skiferie for pengene i Passo Tonale! 

Familiens absolutte favoritt

Passo Tonale har skikjøring til alle nivå - både til nybegynnere og til den mer erfarne skikjører. Er du nybegynner eller reiser med barn så finnes det mange fine nybegynner-løyper som leder ned til byen. Det gjør at skikjøringen i Passo Tonale er ideell for barnefamilier takket være det overskuelige skiområdet. 

 

 

Det finnes også spennende og utfordrende skikjøring i Passo Tonale, enten på breen eller i Pontedilegno-Tonale som har flere brattere løyper. Byen er koselig og alt ligger nærme da byen er liten. Dette betyr at Passo Tonale er en trygg by for familien som skal på skiferie i Alpene. Det finnes et mindre utvalg av shopping, restauranter og afterski, men leter du etter mer feststemning så ligger Pontedilegno-Tonale bare noen kilometer unna. 

Opplev bree-kjøring på skiferien din i Passo Tonale

Breen Presena strekker seg helt opp til 3,069 meter og her ligger snøen hele året rundt. Utsikten herfra kommer til å ta pusten fra deg, så hold deg fast og nyt. Under skisesongen er snoen alltid god på breen, så her kan du forvente deilig skikjøring i fantastiske omgivelser og knall sol. 

 

Overnatting i Passo Tonale

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Passo Tonale

Skiområdet Adamello Ski består av byene Passo Tonale, Pontedilego-Tonale og Temú. Skiområdet har i alt 120 km delt på 40 km blå, 55 km røde og 25 km svarte. Området omkring Passo Tonale med utgangspunkt ved hovedheisen Valena har store brede bakker med god plass for nybegynnere, barn og ikke minst skiskolen. Utover de blå bakkene for nybegynnere er det verdt å nevne det fantastiske rullebåndet til de minste. Med dette kommer de sikkert og enkelt opp i bakken. 

For de mer erfarne skikjørerene er det mulighet til å ta seg høyere opp på fjellet og til Passo del Contra Brandieri og Cima Bleis. Utover dette er Presana-breen og ikke minst fantastiske Pontedilego-Tonale for de erfarne skikjørerene. 

Pontedilegno-Tonale

I Pontedilegno-Tonale er det hovedsakelig røde og svarte løyper hvor alle ligger i le under tregrensen, noe som gjør området populært på dager hvor det er ekstra kaldt og blåser. 

Funpark

Det finnes to funparks i Passo Tonale. En av de ligger under Valenaheisen og den andre under Serodineheisen. Selv om de ikke er så store, så er de veldig gjennomtenkte og man får noe ut av turen hele veien ned. 

Langrenn i Passo Tonale

I skiområdene rundt Passo Tonale er det langrennsspor. I Vermiglio er det ca. 25 km spor som er fordelt på 6 runder. I Pontedilegno-Tonale finnes et 9 km langt spor i et fantastisk landskap med små bakker og skogspartier. 

Tilbud til Passo Tonale

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL PASSO TONALE

Vil du gjerne på skiferie til Passo Tonale? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!