Chalet Li Mina

Italia, Livigno

Innkvartering Chalet/Hytte

Det er dessverre ingen ledige rom på dette hotellet i den valgte perioden

Fakta

Om Chalet Li Mina

Chalet La Mina har nyrenoverte leiligheter for dere som vil bo rimelig i et sjarmerende miljø.

Få meter fra Carasello 3000, som er en av de trehovedheisene i Livigno, ligger Chalet Li Mina. Det idylliske har beliggenhet iet aktivt område av byen, hvor det er lekeplasser, skøytebane og tennisklubbinnen gangavstand.

  • Koselig område
  • Skibuss rett utenfor døren
  • Fine leiligheterBeliggenhet

Leilighetene ligger litt utenfor sentrum, ca. 2 km.Dere trenger likevel ikke bekymre dere for avstanden. Skibussen går likeutenfor døren, og gjør det enkelt å komme seg rundt i resten av byen og inn tilde store kjøpesentrene.  

Nyrenoverte leiligheter

Huset har totalt 6leiligheter. Leilighetene er velholdte og i god stand. Alle har godt utstyrtekjøkken med kokeplate, kjøleskap, frys, mikrobølgeovn, ovn og kaffemaskin. Det erogså TV og eget bad.  Ha en fantastiskskiferie!

Avstander

Avstand til skibakker 150 m

Avstand til heis 150 m

Avstand til sentrum 2500 m

Avstand til shopping 250 m

Avstand til skileie 500 m

Rom

TV Ja

Mat og drikke

Pensjon No Pension

Bar Nei

Restaurant Nei

Storkiosk Nei

Fasiliteter

Badekar eller dusj Ja

Chalet Ja

Hårføner Ja

Kaffemaskin Ja

Kjøleskap Ja

Kokeplater Ja

Vis mer

Ovn: Ja

Parkering: Ja

WiFi i leiligheten: Ja

1-roms leilighet

1-roms leilighet med kjøkken/ stue med dobbelseng og bad. I tillegg er det TV og parkering ved huset. Leiligheten er ca 20 kvm.
Sengetøy - Kaffetrakter - Kokeplate – Frys - Mikrobølgeovn – Ovn - Kjøleskap - Håndklær – TV – Wi-Fi (gratis) 

2-roms leilighet

Inkluderer 1 dobbelt soverom, 1 bad og kjøkken/ stue med muligheter for en ekstra sengeplass. I tillegg er det TV og parkering ved huset. Leiligheten er i kjelleren, har vinduer med overlys og er ca 30 kvm.
Sengetøy - Kaffetrakter - Kokeplate – Oppvaskmaskin - Frys - Mikrobølgeovn – Ovn - Kjøleskap - Håndklær – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-roms leilighet "Taverna"

Inkluderer 2 dobbelt soverom, 2 bad og kjøkken/ stue med muligheter for en ekstra sengeplass. I tillegg er det TV og parkering ved huset. Leiligheten er i kjelleren, har vinduer med overlys og er ca 60 kvm.
Sengetøy - Kaffetrakter - Kokeplate – Oppvaskmaskin - Frys - Mikrobølgeovn – Ovn - Kjøleskap - Håndklær – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-roms leilighet m. 2 bad

Inkluderer 2 soverom med dobbelsenger, to bad og kjøkken/stue med muligheter for en ekstra sengeplass. I tillegg er det TV og parkering ved huset. Leiligheten er på ca 50 kvm m2.  
Sengetøy - Kaffetrakter - Kokeplate – Frys – Ovn - Kjøleskap - Håndklær – TV – Wi-Fi (gratis) 

4-roms leilighet m. 2 bad

Inkluderer 2 soverom med dobbelseng, 1 soverom med to enkeltsenger, to bad og kjøkken/stue. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin. I tillegg er det TV, balkong og parkeringsplass ved huset. Leiligheten er på ca 70 kvm.
Balkong - Sengetøy - Kaffetrakter - Kokeplate – Oppvaskmaskin - Frys - Mikrobølgeovn – Ovn - Kjøleskap - Håndklær – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Avstander