Totalt
115 km
Bakker
Blå 40 km
Røde 55 km
Svarte 20 km

Livigno

Høyeste skikjøring
2796 m
Antall heiser
33
Heiskapasitet
46000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
5 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Livigno

Lange, brede løyper med god plass, ingen heiskøer, fantastisk mat, prisvennlig shopping og et pulserende nattliv. Når du er på skiferie i Livigno kan du forvente deg å leve det behagelige livet. Livigno har med årene blitt et av de mest populære reisemålene blant skandinaver, og det er ikke vanskelig å forstår hvorfor. For en skiferie til Livigno innebærer mange muligheter! 

Snø- og solsikker skikjøring

Byen ligger på 1,817 meters høyde og løypene ligger på helt opp til 2,796 meter. Dette gjør at Livigno blir ansett som et snøsikkert skiområde gjennom hele sesongen. Et pluss er at Livigno også er en av de destinasjonene i Europa med flest soldager, faktisk hele 300 dager! 

Brede løyper og skikjøring for alle

 I Livigno er det ingen skikjørere som trenger å bli rastløse, for her finnes det noe for alle. Er det noe som alle løypene har til felles, så er det at de er godt preparerte og veldig brede. 

Skiområdet i Livigno består av to fjellsider, Caroselle og Mottolino, som til sammen består av løyper på sammenlagt 115 km. Områdets to fjellsider består mest av røde og blå løyer, men på Mottolinosiden finnes det også et par svarte løyper til den erfarne skikjøreren. Derfor passer Livigno først og fremst til familier som skal på skiferie til Alpene. 

Opplev mer enn bare skikjøring på skiferien din i Livigno

Byens unike historie gjør at Livigno er et tollfritt område hvilket gir et stort utvalg av bra shopping og restauranter som sjelden ses på andre skisteder. Livigno er derfor et bra valg om du vil ha en bra kombinasjon av skikjøring og byliv. 

Livigno myldrer av liv og rundt sentrum og gågaten finner du et mekka av restauranter, delikatesse- og motebutikker. For de som vil ha ytterligere fart på skiferien bidrar til og med byens 20-tall barer til underholdning og fest på ettermiddagen og kvelden. 

 

Overnatting i Livigno

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Livigno

Livigno byr på 115 km med løyper fordelt over de to fjellsidene Caroselle og Mottolino. Totalt finnes det ca 30 heiser som tar deg rundt i Livignos skisystem og løpyene er fordelt på 40 km blå, 50 km røde og 20 km svarte. Livigno er generelt sett et godt sted for nybegynnere og familier. De fleste av løypene leder ned til byen og derfor er det vanskelig å kjøre seg vill i Livigno. Her kan alle kjøre ned i sitt eget tempo. 

Heiskø er også en sjeldent syn i byen, og alle løypene er brede. Dette gjør at man ofte føler at man alene i bakken. Livignos skisystem er også kjent for å være bra for snowboard. 

Carosello

Carosello består mest av røde og blå løyper, og passer dermed perfekt for nybegynnere og barn. Skiskolen har sin hovedbase på denne siden. Carosello er også kjent for å være fjellsiden med sol, da solen ligger og stråler over Carosello hele dagen. Med sine 2,796 meters høyde byr Carosello også på Livignos høyeste skilkjøring med fantastisk utsikt. Løypen som leder fra Livignos høyeste skikjøring ned til Federia er en fantastisk tur. Herfra kan du til og med se den sveitsiske nasjonalparken. Federia som ligger på baksiden av Carosello er kjent for å være lite kaldere da det ligger i dalen Federia (også navnet på heisen). 

Mottolino

Mottolino tilbyr et større utvalg av røde og svarte løyper, og passer den mer avanserte skikjøreren. På Mottolinosiden er det mulig å kjøre ned Livignos lengste løype, som er på hele 5 km. Du starter på toppen av Mote della Neve og følger den blå løypen hele veien ned til byen. Mottlinos snøkvalitet er kjent for å holde seg bra hele dagen da denne siden er Livignos skyggeside. 

Liker du offpist, så finnes det merkede freeride-områder på Mottolinosiden hvor du selv med sertifisert utstyr kan kjøre. Det er også her Livignos funpark ligger. DEtte er Europas 5 største! 

Langrennskjøring i Livigno

For den som er lei av slalomkjøring, så finnes det et 40 km langt langrennspor i dalen. Du kan se sporet på løypekartet market som det røde strekket nede i byen. Livigno er også arrangører for det store La Sgambeda. Her er flere tusen med og konkurrerer i langrennskjøring. 

Tilbud til Livigno

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL LIVIGNO

Vil du gjerne på skiferie til Livigno? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!