Totalt
180 km
Bakker
Blå 40 km
Røde 120 km
Svarte 20 km

Gressoney

Høyeste skikjøring
3260 m
Antall heiser
54
Heiskapasitet
49000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
12 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Gressoney

Forestill deg fantastiske naturopplevelser, folketomme løyper, urørt pudder, og en liten autentisk by- sånn er at det å være på skiferie i Gressoney. 

En gjemt italiensk perle med fantastisk skikjøring på og utenfor løypen

Gressoney er en ekte Italiensk perle hvor skikjøringen og omgivelsene passer skientusiaster, eventyrlystne og ikke minst, dere som ønsker å nyte av feilfri skikjøring med nydelige omgivelser. Området strekker seg over tre daler, Monterosa Ski, og ligger nærme selve fjellet Mote Rosa (4550 meter over havet). Områdets høyeste løyper ligger helt opp på 3200 meters høyde på breen Alagna. Dette er et sted som tilbyr variert skikjøring for både nybegynnere og veteraner. 

Som oftest har man det 180 km store området for seg selv. Det er ikke bare i løypene man finner god skikjøring. Gressoney har nemlig også et ekte offpist-mekka! Monterosa Ski har lett tilgjengelig og urørt puddersnø. Mulighetene er store for fantastisk offpist-kjøring! 

Gressoney er en koselig liten by hvor byens vakre steinkirke er veldig kjent. Det finnes også mange hyggelige barer og restauranter. Etter en reise til Gressoney kommer du garantert hjem med ro i sjelen og ordentlig trette bein. 

Opplev det spektakulære landskapet:

Gressoney er et av de vakreste og mest velpreparerte skiområdene i Europa. Plassert i hjertet av Monterosas tre daler ligger Gressoney som faktisk består av to landsbyer: Gressoney-La-Trinité og Gressoney-Saint-Jean. Champoluc og Alagna er også en del av Monterosa Ski. Tilsammen utgjør byene et stort nettverk av heiser og løyper, og et gigantisk offpiste-område. Gressoney er et av de vakreste og mest velpreparerte skiområdene i Europa.

På sin måte har Monterosa klart å bli en av Europas best bevarte hemmeligheter. Du merker Gressoneys idylliske atmosfære med en gang du ankommer. Byen byr varmt velkommen med tradisjonelle bondegårder og ekte italienske delikatesser.

Overnatting i Gressoney

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Gressoney

Gressoney er en del av skiområdet Monterossa Ski. Skisystemet består har 180 km med løyper fordelt over tre daler. Gressoney er perfekt plassert i den midterste dalen, så herfra har du perfekt tilgang til det sammenhengende området. Gressoney byr på variert skikjøring og det finnes spesielt mange muligheter for den erfarne skikjøreren. En stor del av skikjøringen foregår nemlig i de røde løypene, som utgjør hele 120 km. Etter det er det 40 km blå løyper og 20 km svarte. Med det moderne heissystemet kommer du deg enkelt rundt om i området. 

Langrenn i Gressoney

Det er også mulighet for å gå på langrenn på skiferien din i Gressoney. Du finner et par langrennsspor på 2-7 km i Perasc og en på 3 km i Villy i Aostadalen. 

Tilbud til Gressoney

FÅ TRE TILBUD PÅ EN SKITUR TIL GRESSONEY

Vil du gjerne på skiferie til Gressoney? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!