Appartamenti Chanoux

Italien, Champoluc

Innkvartering Leilighet

Fakta

Om Appartamenti Chanoux

Appartamenti Chanoux byr på store leiligheter for både store og små selskap. Å våkne opp med utsikt over de snøbekledde fjelltoppene i Monterosa er lykke. Det får dere når dere bor i en av de store og fine leilighetene i Appartamenti Chanoux. Her bor dere helt perfekt på skiferien deres.
  • Sentralt 
  • Koselig 
  • Store leiligheter 

Beliggenhet

Her bor dere bare med 2 minutters gange til den lokale slakteren eller bakeriet. Det er med andre ord ingen problem å finne lokale spesialiteter til frokostbordet.  

Familier eller grupper

Leilighetene er ideelle for familier og mindre grupper på opp til 20 personer som gjerne vil bo sammen i rolige omgivelser men samtidig sentralt. Herfra kan dere gå til sentrum på et par minutter. Leilighetene er funksjonelle med fult utrustet kjøkken med blant annet oppvaskmaskin.   Ha en fantastisk skiferie! 

Avstander

Avstand til skibakker 700 m

Avstand til heis 700 m

Avstand til sentrum 250 m

Avstand til shopping 250 m

Avstand til skibuss 250 m

Avstand til skileie 700 m

Rom

TV Ja

WiFi Ja

Mat og drikke

Pensjon No Pension

Bar Nei

Restaurant Nei

Fasiliteter

Balkong / Terrasse Ja

Håndklær Ja

Kjøleskap Ja

Kokeplater Ja

Leilighet Ja

Oppvaskmaskin Ja

Vis mer

Ovn: Ja

Parkering: Ja

Sengetøy: Ja

Skirom: Ja

WiFi i leiligheten: Ja

3-roms leilighet

3-roms leilighet (maks 6 personer): Inneholder dusj/ toalett, 2 soverom, salong og kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin, ovn og kokeplate. Har to balkonger.
Balkong – Sengetøy – Kokeplate – Oppvaskmaskin – Ovn – Kjøleskap – Håndklær – TV – Vaskemaskin – Wi-Fi (gratis)

3-roms leilighet (2. sal)

3-roms leilighet (maks 6 personer): Inneholder dusj/ toalett, 2 soverom, salong og kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin, ovn og kokeplate. Har også balkong. Leiligheten har skråvegger.
Balkong – Sengetøy – Kokeplate – Oppvaskmaskin – Ovn – Kjøleskap – Håndklær – TV – Wi-Fi (gratis)

4-roms leilighet

4-roms leilighet(maks 9 personer): Inneholder dusj/ toalett, 3 soverom, salong og kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin, ovn og kokeplate. Har også balkong. Kort avstand til byen.
Balkong eller terrasse – Sengetøy – Kokeplate – Oppvaskmaskin – Ovn – Kjøleskap – Håndklær – TV – Vaskemaskin – Wi-Fi (gratis)

5-roms leilighet

5-roms leilighet til maksimalt 12 pers. Er dere en mindre gruppe eller 2 familier som reiser sammen så kan de to 3-roms leilighetene i 2. og 3. etasje legges sammen til en stor leilighet der det er plass til at dere kan spise sammen. Leiligheten har 4 soverom, 3 baderom og 2 kjøkken.
Balkong – Sengetøy – Kokeplate – Oppvaskmaskin – Ovn – Kjøleskap – Håndklær – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstander