Totalt
180 km
Bakker
Blå 40 km
Røde 120 km
Svarte 20 km

Champoluc

Høyeste skikjøring
3260 m
Antall heiser
54
Heiskapasitet
49000 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
12 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Champoluc

Drar du på skiferie til Champoluc kan du se frem til å være alene både i og utenfor løypen, samtidig som du opplever fantastiske naturopplevelser. Her blir du og skiene dine tatt godt i mot av snøen. 

Urørte skiforhold i et vakkert skiområde

Champoluc er en av Italias kanskje best gjemte hemmeligheter som enda ikke har blitt okkupert av masseturismen. Byen er ikke alt for kjent i Skandinavia, men er veldig populært blant dem som allerede har vært der. Det er ikke så vanskelig å forstå da du som regel alltid har det urørte terrenget for deg selv, både i og utenfor løypen. 

Sammen med Gressoney og Alagna, er Champoluc en del av ski-Mekkaet, Moterosa Ski, som byr på 180 km med løyper. Stedet er først og fremst kjent for sin fantastiske offpist, som både er utfordrende og lett tilgjengelig. Skientusiaster som søker etter familievennlige- og lettere bakker, men også røde og svarte utfordrende løyper, vil trives godt i Champoluc. 

Skikjøring i de tre dalene i Moterosa Ski byr hver for seg på fantastisk skikjøring rundt det store Monterosa-massivet. Gressoney har noe av Europas beste alpin-kjøring, og Alagna er kjent som et av verdens beste offpist-steder. Her er mulighetene for fantastisk skikjøring enorme! 

Champoluc passer til alle- her er det skikjøringen og puddersnø som er i fokus! 

Opplev autentisk italiensk stemning på skiferien din i Champoluc

Champluc er en rolig italiensk by, med gamle tradisjonelle landsbyhus og mat som lages på ekte italiensk vis. Det finnes kun et fåtall restauranter og butikker i byen, men gjestfriheten er stor og man føler seg lett hjemme.

Overnatting i Champoluc

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Champluc

Champoluc byr på 180 km med løyper, og er et sammenhengende skisystem som er en del av Monterosa Ski. Det høyeste skiområdet i Champoluc ligger på 3,260 meters høyde og skiområdet tilbyr variert skikjøring. Det finnes totalt 40 km med blå løyper, 120 km med røde, og 20 km med svarte løyper. Ofte kjennes det som man har det 180 km store området for seg selv, da det sjelden er kø i skiheisene og mye folk i bakken. Ettersom de fleste av løypene er røde, anbefaler vi Champoluc til de litt mer erfarne skikjørerene og familier med eldre barn. 

 

Langrenn i Champoluc

Det finnes flere langrennsspor i området. Du finner blant annet 2, 3, 5 og 7,5 km spor i Periasc og 3 km i Villy, som også ligger i Aostadalen. For de som vil ha litt tøffere langrennsspor, så ligger den kjente destinasjonen Brusson 20 minutter unna med skibussen. Her har det blitt arrangert flere store verdenscupkonkurranser gjennom årene, og mange kjente idrettsutøvere har kjempes i disse langrennssporene. 

Tilbud til Champoluc

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL CHAMPOLUC

Vil du gjerne på skiferie til Champoluc? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!