Totalt
157 km
Bakker
Blå 40 km
Røde 105 km
Svarte 12 km

Cervinia

Høyeste skikjøring
3883 m
Antall heiser
59
Heiskapasitet
96999 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
20 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Cervinia

Cervinia er en av våre favoritter, noe som ikke er vanskelig å forstå når man ser på Cervinias imponerende CV. Sol- og snøsikker skikjøring, bra offpist og et av de vakreste fjellene i Alpene- En skireiser til Cervinia byr på alt dette og litt til! 

Opplev sol- og snøsikker skikjøring i vakre omgivelser på skiferien din i Cervinia

En skireise til Cervinia er pefekt for livsnyteren som vil oppleve skikjøring i toppklasse med lange, brede løyper, fantastisk puddersnø, en bree og skikjøring opp til 3883 m.o.h. Forutsetningene for en vellykket skiferie kan nesten ikke bli bedre.

I Cervinia finnes det 157 løypekilometer med røde, blå og svarte løyper. Det er de røde løypene som dominerer området med hele 105 km. Skiområdet passer altså best for den mer erfarne skikjøreren. 

Det kjente Toblerone-fjellet, Matterhorn, utgjør en stor del av skiområdet. Fjellet ligger på grensen mellom Italia og Sveits. Fra Cervinia og det italienske skiområdet er det derfor direkte overgang til Sveits og byen Zermatt som ligger på den andre siden. For å komme seg over til Zermatt, kreves det en utviding av heiskortet slik at det også inkluderer kjøring på den sveitsiske siden. Da får du tilgang til hele 350 løypekilometer. 

Autentisk byliv med Matterhorn som kulis

Denne fjellbyen, som ligger over 2000 m.o.h., ligger ved enden av det berømte Matterhorn fjellet. Bylivet er sentrert langs en lang gågate hvor det er fult av liv og flere restauranter og butikker. 

Byen er typisk italiensk med koselige gågater blandet med moderne bygninger. I gågaten kan det kjøpes italienske delikatesser eller nytes av solen på en av de mange uteserveringene. I Cervinia finnes det også nattklubber og flere barer. 

Overnatting i Cervinia

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Cervinia

Det vakre skiområdet byr på hele 157 kilometer med løyper som er inkludert i prisen- med mulighet til å utvide heiskortet til det store Zermatt-området, som har hele 202 km løyper. Skikjøringen strekker seg opp til hele 3,883 m.o.h. Cervinia er kjent for at det ligger høyt, men også for sitt varierte skiområde med lange og brede løyper. Dessuten deler Cervinia også skisystem med Zermatt hvor det finnes ytterlige muligheter for mer avansert skikjøring. 

Matterhorn

Her er det en bra blanding mellom blå og røde løyper som alle har utsikt over Cervinias stolthet; Matterhorn. Desto nærmere man kommer til den sveitsiske grensen, desto mer avanserte blir skiforholdene. Hvis du vil oppleve fantastisk utsikt, bør du dra til Matterhorns kam, Plateu Rosa, som ligger 3,480 m.o.h. Herifra kan du kjøre ned en av verdens lengste løyper som er hele 22 km lang. Dette bør du ikke gå glipp av! 

 

Zermatt- Sveits

Skiområdet er sammenhengende med det sveitsiske Zermatt hvor man finner skikjøring opp til 3,820 m.o.h.! Den lengste løypen er 20 km, og når man kommer ned til enden av løypen er man fremdeles høyt oppe i terrenget. 

Langrenn i Cervinia

Dersom du vil hvile litt fra alpin-kjøringen i Cervinia en dag, så kan du gi deg ut på det 3 km lange langrennsporet som går nede i byen. Dette er en fantastisk fin løype hvor du har Matterhorn i bakgrunnen. Er du mer erfaren på langrenn, så finnes det også et 10 km langt skispor i byen Valtournenche. Her kan du blant annet stå på ski oppe på 1850 meters høyde i området Champléve. For å få tilgang til sporet må du betale en avgift på 4 euro/dag. Dette betales på stedet. 

Tilbud til Cervinia

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL CERVINIA

Vil du gjerne på skiferie til Cervinia? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!