Cesa Marilena

Italia, Canazei

Innkvartering Leilighet

Fakta

Om Cesa Marilena

Bo i hyggelige chalet-leiligheter i klassisk alpestil

I Cesa Marliena bor du i praktiske chatelet-leiligheter som legger fine rammer rundt familieferien din. Plasseringen er svært sentral, og fra balkongen får du en enestående utsikt over Dolomittene, som i 2009 ble listet på UNESCO’s verdenCesa Marilena er en fin nyrenovert leilighet som tilbyr alt man trenger på skiferie. Her får du en trivelig stue med sovesofa, perfekt for både en god natts søvn og sosialt samvær.


Velutstyrte leiligheter

De nyrenoverte og funksjonelle leilighetene på omtrent 50 kvadratmeter ligger på første etasje og passer perfekt til små familier på opp til fire personer. Hver leilighet har egen balkong og et vel utstyrt minikjøkken samt separat toalett. Leiligheten er perfekt for en vennegjeng eller en liten familie.

Unik utsikt

Fra balkongen får du en uslåelig utsikt over Dolomittene, som ligger på UNESCO’s verdensarvliste. sarvliste. Leilighetene er svært funksjonelle og er omtrent 50 kvadratmeter store, hvilket betyr at man bor tett og trivelig. De er enkelt innredet og nylig renovert, og passer perfekt til små familier på opp til fire personer. Hver leilighet har egen balkong og et vel utstyrt minikjøkken samt separat toalett.  

Avstander

Avstand til skibakker 30 m

Avstand til heis 30 m

Avstand til shopping 30 m

Avstand til skibuss 10 m

Avstand til skileie 30 m

Rom

TV Ja

Mat og drikke

Bar Nei

Restaurant Nei

Storkiosk Nei

Fasiliteter

Dusj Ja

Leilighet Ja

Parkering Ja

Toalett Ja

AccommodationTypes

Avstander