Apartment Casa Col de Pin

Italia, Canazei

Innkvartering Leilighet

Fakta

Om Apartment Casa Col de Pin

Casa Col de Pin er et sentralt leilighetskompleks i rolige omgivelser i fine Canazei

Casa Col de Pin har gode, solide leiligheter til dem som ønsker en kort avstand til heisen.

Beliggenhet

Casa Col de Pin er leilighetskompleks som ligger flott rolige omgivelser, tett på naturen og bare 250 meter fra hovedheisen. Med gåavstand til sentrum og Canazeis hverdagsliv kan man enkelt sjekke ut de hyggelige kafeene og restaurantene som serverer lokale og tyrolske spesialiteter. Og om du selv vil prøve å utfordre det italienske kjøkken er innkjøpsmulighetene også tett på.

Leilighetene

Leilighetene er fint innrettet og det meste av møblementet er holdt i tradisjonell alpestil med heltre som gir varme og en god atmosfære. Casa Col de Pin har leiligheter med henholdsvis 1 eller2 soverom, et kjøkken/oppholdsrom og 1 eller 2 bad. Leilighetene har plass til 4-6 personer. Alle leilighetene har TV. Leilighetene på 2. og 3. etasje har balkong hvor man kan nyte utsikten med en kopp varm kakao etter en lang dag i bakken.

Bemerk at sengeklær er inkludert, men håndklær skal selv medbringes.

Avstander

Avstand til skibakker 700 m

Avstand til heis 250 m

Avstand til sentrum 400 m

Avstand til shopping 350 m

Avstand til skibuss 150 m

Avstand til skileie 400 m

Rom

TV Ja

Mat og drikke

Bar Nei

Restaurant Nei

Storkiosk Nei

Fasiliteter

Balkong / Terrasse Ja

Hårføner Ja

Kaffemaskin Ja

Kjøleskap Ja

Kokeplater Ja

Leilighet Ja

Vis mer

Oppvaskmaskin: Ja

Ovn: Ja

Parkering: Ja

Sengetøy: Ja

Skirom: Ja

Sluttrengjøring: Ja

2-roms leilighet

2-vær. lejlighed (1. etasjen) til maksimum 3 personer. Leiligheten er innredet med bad, 1 soverom med 3 senger og et lite kjøkken med spiseplass.
Sengetøy – Kaffetrakter – Kokeplate – Oppvaskmaskin – Hårføner – Ovn – Kjøleskap – Terrasse – Toaster – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-roms leilighet "Manzarda"

3-roms. leilighet til maksimum 4 personer på 40 m3. Leiligheten er innredet med baderom, 2 soverom med 2 enkeltsenger i hver og et lille spisekjøkken med spiseplass. Leiligheten ligger øverst i huset og har derfor skråvegger. Bemerk at sengeklær er inkludert men håndklær skal medbringes.
Balkong – Sengetøy – Kaffetrakter – Kokeplate – Hårføner – Ovn – Kjøleskap – Toaster – TV – Vaskemaskin – Wi-Fi (gratis) 

3-roms leilighet

3-roms. leilighet til maksimum 6 personer på 57 m3. Leiligheten er innredet med 2 baderom, 2 soverom med 3 senge i hvert og et mindre spisekjøkken med spiseplass. Leiligheten ligger på 2. etasje. Bemerk at sengeklær er inkludert, men håndklær skal medbringes.

Balkong – Sengetøy – Kaffetrakter – Kokeplate – Oppvaskmaskin – Hårføner – Ovn – Kjøleskap – Toaster – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Avstander