Totalt
1220 km
Bakker
Blå 331 km
Røde 737 km
Svarte 152 km

Canazei

Høyeste skikjøring
3332 m
Antall heiser
468
Heiskapasitet
507577 Per/t
Off-pist
Ja
Lengste kjøring
12 km
Fun-park
Ja

Skikjøring

Barn
Begynnere
Erfarne
Eksperter
Off-pist
Snowboard

Byen

Sjarmerende
After-ski
Shopping
Spisesteder

Skireiser til Canazei

Det er utallige muligheter for fantastisk skikjøring i Canazei. Her får du det beste av både Østerrike og Italia på samme sted. 

Opplev et stort og variert skiområde på skiferien din i Canazei 

Italienske Canazei ligger midt i verdens største skiområde SuperSki Dolomiti. Med hele 1220 kilometer med løyper er muligheten til variert skikjøring mange, og hver dag kan du teste nye løyper og utfordringer. 

Heissystemet, som er moderne og effektivt, motbeviser alle fordommer om at italienerne ikke er effektive. Her finner du varierte løyper som passer til alle nivå. Det finnes helt enkelt ikke bedre forutsetninger for en vellykket skireise der fokuset ligger på skikjøringen! 

 

Skiområdet har hele 1220 km med løyper som inkluderes i et og samme heiskort. Det er dermed mulig å gjøre mange spennende og lange dagsturer når du er på skiferie i Canazei. Sella Ronda, en av verdens mest kjente skiturer, er blant annet et alternativ. Det er en sirkulær skitur som går rundt det fantastiske Sellamassivet og er en dagstur på nesten 40 kilometer inkludert heisene. På turen passerer du fire ulike daler; Val Di Dassa, Val Gardena, Alta Badia og Arabba. Denne dagsturen er absolutt verdt å sjekke ut når du er på skiferie i Canazei! 

Det beste av to verdener

Canazei er en typisk norditaliensk landsby plassert i idylliske Sydtyrol med koselige gater og med et rimelig prisnivå. Derfor kan du forvente det beste fra både Italia og Østerrike på skiferien din i Canazei. Byen er preget av Tyrolens autentiske stemning som sammen med det italienske skaper en sjarmerende fjellby. 

Overnatting i Canazei

AccommodationTypes

Avstander

Skiområdet i Canazei

Det finnes flere områder å utforske, og det finnes noe for alle, uansett tidligere nivå og interesse. Løypene fordeler seg på 331 km med blå løyper, 737 km røde løyper og 152 km svarte løyper. Det moderne heissystemet består av 468 heiser som raskt og effektivt tar deg rundt i skiområdet. Du trenger altså ikke å ta skibussen. 

Langrenn i Canazei

Områdene Val Di Fassa og Val di Fiemme er kjente for langrennsløypene sine da byene har stått som verter for VM flere ganger. 

 

Inne i byen finnes det er avgrenset område for langrennski på sammenlagt 4.75 km, hvor du kan utfordre alle kroppens muskler eller bare nyte naturen. I disse fine omgivelsene blir det hvert år arrangert "Marcialonga di Fiemme e Fassa", som er en internasjonal historisk konkurranse som har betydd mye for sporten. 

 

Tilbud til Canazei

FÅ TRE PERSONLIGE TILBUD TIL CANAZEI

Vil du gjerne på skiferie til Canazei? La oss hjelpe deg med å gi deg tre gode tilbud! 

Det tar et minutt, koster deg ingenting og er helt uforpliktende!