Historien vår

Historien vår

Hvordan begynte det for Slopetrotter og hvordan har veien vært fra da til nå. Hvem er egentlig personene bak Slopetrotter? 

 

Dette er historien vår. 

Det begynte med en skireise arrangert for venner og medstuderende

 

2004 var året da alt startet. Det var da Christian Kerstens for første gang arrangerte en skireise til italienske Canazei for medstudentene sine på København Universitet. Vinteren etterpå ble det arrangert to skireiser- en for Køpenhavns universitet og deretter HIH Herning. Denne gangen var til og med Michael Rossen og en annen venn med på prosjektet. De tre vennene gikk under navner "Slopetrotters", som globetrotters bare med fokus på skikjøring. 

Men hva skjedde med "Prosjekt Slopetrotter" etter de lyktes med å arrangere skireisene vinteren før? De tenkte at det allerede fantes mage nok skiresiebyrå der ute, og ville derfor komme med et annerledes konsept. Derfra vokste ideen om at de skulle tilby skiresier med noe ekstraordinært i tillegg til god service og høy kvalitet. De ville ta med vanlige skikjørere på en uvanlig skireise. Nå skulle vanlige skientusiaster også få muligheten til å teste grensene sine i ekstreme vinteraktiviteter på skiferien sin. 

 

Slopetrotter blir stiftet

Med et klart konsept fremfor seg og med en sterk entreprenørånd ble Slopetrotter stiftet den 1. juli 2005. 

Alpebyen Canazei, som ligger i Nordøstlige Italia, ble Slopetrotter flagship- destinasjon. Med to skiguider på plass i Canazei og all administrasjonen plassert i noen sitt kjøkken, sendte Slopetrotter  sine første gjester ned til Alpene, nærmere bestemt Canazei! 

En uke senere kom gjestene hjem med mange sinnsykt kule opplevelser i bagasjen etter å ha prøvd både isklatring og overnatting på fjellet på en skisafari. 

 

 

 

Slopetrotter vokser

Slopetrotter eventyrkonsept viste seg å være noe som gjestene elsket og dermed begynte de å se muligheter på andre destinasjoner. Allerede neste sesong kunne Slopetrotter tilby et tredoblet utvalg av destinasjoner. 

Etter to vellykkede sesonger på det danske markedet begynte Slopetrotter å ønske velkommen svensker og nordmenn ned til Alpene, med enda flere destinasjoner å velge mellom. 

De siste årene har Slopetrotter hatt over 100 skiguider nede i Alpene under vintersesongen som mottar gjestene. Antallet gjester vokser år etter år. 

 

 

Slopetrotter i dag

I dag fortsetter Slopetrotter å vokse og vi kan stolt ønske velkommen gjester til hele 20 destinasjoner fordelt på Italia og Østerrike. Eventyrkonseptet vårt står fremdeles, og vi gjør vårt beste for å kunne tilby en skiresie utover det vanlige. 

Utover eventyrkonseptet vår, så vil vi gjøre Alpene tilgjengelig for alle. Derfor tilbyr vi markedets billigste skiresier for at så mange som mulig skal ha sjansen til å oppleve Alpene. 

Vi tror at det, sammen med gjester som deler filosofien vår, er fremgangsoppskriften til å bli Skandinavias største skireisebyrå. 

Vi ser frem til å ønske enda flere tusentalls gjester velkomne til Alpene i flere år fremover! 

 

 

Foto: Christian Kerstens och Michael Rossen, 2005