Sosiale media

Følg oss på sosiale media

Facebook

Den letteste måten å holde seg oppdatert på det siste fra Alpene, er ved å følge oss på Facebooksiden vår, Slopetrotter Skitours. Her får du med jevne mellomrom oppdateringer om nyheter, tips til skiferien, snøstatus fra Alpene og de siste bildene fra de ulike destinasjonene våre. Du kan også regne med å se noen kule skifilmer og få inspirasjon til skiferien! 

 

Finn guidene på Facebook

 

 

Er det en spesifikk destinasjon som du gjerne vil se mer av? Da kan du også følge guidene våre på den spesifikke destinasjonen på deres egne Facebookside. Her oppdaterer guidene med alt fra bilder til ukens program, værmeldinger og tips om området. Dersom du har noen spørsmål kan du også skrive en melding direkte til guidene. 

Du finner destinasjonenes Facebookssider ved å søke "Slopetrotter" + navn på destinasjonen. 

 

Instagram

Du kan følge med på livet i Alpene på Instagrammen vår, Slopetrotter Skitours. Hele sesongen poster vi herlige skibilder, filmer og gode tips direkte fra guidene våre på destinasjonene. 

 

#slopetrotter

Du er også mer enn velkommen til å dele dine egne skibilder med oss! Det gjør du ved å bruke hashtaggen #slopetrotter slik at både vi og andre som er interesserte kan følge med! 

 

Youtube

Får du ikke nok av skikjøring og Alpene? 

Da kan du se Youtube-kanalen vår som er fylt med alt det beste fra skiverden!