Lei ski eller snowboard samtidig som du booker skiferien din!

Skiutstyr til skiferien Vær klar i god tid: Lei utstyret ditt hjemmefra!

Skileie

Vi anbefaler at du leier skiutstyr samtidig som at du booker reisen din. Fordelen med å booke på forhånd er at du er garantert å få det utstyret du ønsker med hensyn til teknikk og vanskelighetsgrad (ikke merke).

Du betaler også for skileie samtidig som at du betaler reisen og får derfor en god oversikt over alle reisekostnader.

Dessuten kan du bytte ski og skisko på destinasjonen om eventuelle problemer skulle oppstå.

Tre grunner til hvorfor du skal bestille utstyr før du drar til Alpene

  • Lavere pris! Du sparer opp til 15% på å bestille det på forhånd.
  • Du får veiledning og hjelp, og kan derfor være sikker på at du velger det rette utstyret
  • Du har et overblikk over alle kostnadene på en og samme plass

Priser

Du finner prisene på skileie inne på «Min skiferie» etter at du har booket skiferien din.

Står det ingen priser går det dessverre ikke an å forhåndsbooke leie hjemmefra. Samtidig som du booker din skiferie får du en voucher som du tar med til skiutleien.

Det inngår ikke forsikring i prisen, men det går alltid an å legge til når du henter skiutstyret ditt vel på plass i destinasjonen. Den forsikrer utstyret du leier mot ødeleggelser eller tyveri, og gjør risikoen ved å leie mindre.

Ring og la oss hjelpe deg med skileie

Nedenfor kan du lese om hvilke pakker vi tilbyr. På tross av infoen nedenfor kan det være ganske vanskelig å bestemme hvilke ski du skal velge. Derfor sitter vi klare på telefon 040 - 664 70 80.

Hjelm - er det inkludert eller ikke?

Vær oppmerksom på at hjelm som oftest ikke inngår i skileie-pakken. Dette skal som regel leies ved siden av. Det finnes dog unntak; visse destinasjoner tilbyr gratis utleie av hjelm til barn når du leier ski hos dem.

Skileie i Østerrike

I Østerrike sparer du mellom 10-15% gjennom å booke skiutstyr på forhånd. Her er en liste over hvilke destinasjoner som tilbyr gratis hjelm ved leie av ski.  

  • Schladming - Barn under 15 år får gratis hjelm
  • Zell am See - Barn under 15 år får gratis hjelm
  • Saalbach - Gratis hjelm til barn opp til 14 år
  • Zell am Ziller – Gratis hjelm til alla barn
  • Zillertal - Barn under 15 år får gratis hjelm
  • Ischgl - Barn under 15 år får gratis hjelm

Skileie i Italia

Italia sparer du 10% gjennom å booke ski på forhånd. Hjelm er ikke inkludert i leiepakken i Italia, verken for barn eller voksne.  

Du kan enkelt bestille utstyret ditt via Min Skireise.

*For å se hvilken type av ski du kan velge mellom og prisene går du inn på den respektive destinasjonen og velger tilvalg og klikker på informasjon*

 

 

 

Utleie-pakker

01

Bronsepakken

Ski til nybegynneren eller den mindre erfarne skikjøreren, som har mellom 0-4 års erfaring. En myk ski som gjør den lettere å håndtere. Oftest får man en kortere ski sammenlignet med høyden sin, da man får en kortere svingradius jo kortere skiene er. Utstyret kan være opp til tre år gammelt, men er fremdeles i god stand. Passer skikjøreren som trives best i grønne og blå løyper. Hjelm er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen. 

 

Book her

Sølvpakken

Ski til den mer erfarne og dyktige skikjøreren med mellom 4-6 års erfaring. I denne kategorien får du ski i flere varianter der de små detaljene vil gjøre de mer anvendelige; f.eks. en litt hardere ski som gir deg muligheter for å kjøre gode svinger. Ustyret er ikke eldre enn 2 år, men er heller ikke av de nyeste modellene. Denne pakken er mest for deg som kjører blå og røde løyper. Hjelm er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen. 

Det er også mulig å bestille snowboard i denne kategorien. 

 

Book her

Gullpakken

Gullpakken er for deg som er erfaren skikjører. Her får du de nyeste skiene fra årets eller fjorårets sesong. Skiene passer til den godt erfarne skikjøreren med 6 års erfaring eller mer. Detaljer som gjør skiene holdbar og stabil i alle slags løyper. Hjelm er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen. 

Det er også mulig å bestille snowboard i denne kategorien. 

 

Book her

Platinapakken

Toppmodeller til de mest erfarne skikjørerne som virkelig vil utfordres både på og utenfor løypen. Alle ski er spesielt utvalgt og man blir tilbudt de aller beste modellene den valgte sesongen. Hjelp er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen. 

Det er også mulig å bestille snowboard i denne kategorien. 

 

Book her