Guideservice

Trygg både med eller uten guideservice

Guider av høy kvalitet

Alle guidene våre har gått gjennom en lang utvelgingsprosess for å forsikre oss om at vi har de beste og mest kompetente personene til jobben. Vi kan derfor garantere deg utmerket guideservice på høyt nivå. Guidene våre er utdannet innenfor jobben, profesjonelle, og vil gjøre alt for at du skal få en fantastisk skiferie.

Med personlig guideservice kan du forvente:

  • Velkomst og mottakelse ved ankomst til flyplassen/destinasjonen
  • Informasjonsformidling via mail eller app
  • Utdeling av heiskort
  • 24/7 service
  • Tips og informasjon om byen og skiområdet

Vi anbefaler alle gjestene våre til å laste ned appen vår hvor vi formidler nyheter, tips om skiområdet, guidenes servicetelefonnummer og mye mer!

Løypevisning og andre aktiviteter

Vi vil gjerne gi gjestene våre den beste skiopplevelsen som mulig. Det betyr at vi i Italia og Østerrike tilbyr løypevisning og piknik i snøen.

Løypevisning med guidene

Løypevisning innebærer at guidene viser deg rundt i skiområdet, og dette er et av de mest populære arrangement vi har. Det er mange fordeler med å delta i felleskjøring med guidene:

  • Du trenger ikke tenke over hvor du skal kjøre for å oppleve så mye som mulig
  • Du blir bedre kjent med området
  • Du blir kjent med andre gjester

Piknik i snøen

Piknik i snøen er et annet populært arrangement vi har! Har kan du nyte masse god mat, musikk og koselig selskap. Det er også et utmerket sted å treffe andre skiglade mennesker.

Trygg på egenhånd

Med ”Slopetrotter- Reis trygt på egenhånd” kan du selv utforske nye skidestinasjoner.

Denne typen reise tilbyr ikke guideservice på destinasjonen, men trygghet får du likevel dersom du reiser med oss. Å velge ”trygg på egenhånd” innebærer at du selv kan planlegge ferien din som du vil, uten å betal for guideservice.

Tryggere enn når du bestille på egenhånd

Med ”Reis trygt på egenhånd” er du tryggere enn om du velge å booke helt på egenhånd. Slopetrotter er nemlig medlem av Reisegarantifondet, noe som innebærer at du raskt og enkelt kan kontakte oss dersom du skulle havne i en nødsituasjon. Du kontakter oss bare på servicetelefonen vår og så hjelper vi deg.

Reiser som gjelder under ”Reis trygt på egenhånd” skal bestilles online.

Destinasjoner i denne kategorien: