Vinterferie i Alpene

Vinterferie i Alpene Alle skal ha rett til en vinterferie i Alpene

Vinterferien skal tilbringes med familien og jo flere aktiviteter desto bedre. Derfor synes vi at vinterferien best tilbringes i Alpene!

Vinterferieukene (uke 7, 8, 9 og 10) er de mest populære ukene våre, og disse ukene forsvinner derfor først. Det er derfor en god ide å bestille tidlig. Alle skireisene våre inkluderer overnatting og 6-dagers heiskort. 

 

 

Vi har skireiser som passer familier med barn i alle aldre og her har vi valgt ut de fem beste destinasjonene for familier som vil tilbringe vinterferien i Alpene. 

 

5 destinasjoner til vinterferien din

01

Passo Tonale

Passo Tonale er et barnevennlig skiområde og derfor en av familiens favoritter i Italia. Skiområdet passer til alle nivået og har både brede og avanserte løyper. Byen er liten og sjarmerende hvor du har alt i nærten! 

 

Skandinavisk skiskole: Ja

Passer: Familier med mindre barn 

Passo Tonale

Livigno

Livigno er først og fremst kjent for brede og fine løyper. Skiområdet har flest røde og blå løyper og er derfor perfekt både for de minste skikjørerne og vokse. Utover skikjøring, så er det også mange andre aktiviteter for hele familien i byen. En hit pleier å være å besøke Livignos egne meieri med hjemmelaget ost for de voksne og iskrem for barna. 

Skandinavisk skiskole: Ja

Passer: Familier med mindre barn

 

 

Livigno

Wagrain

Wagrain er barnefamiliens favoritt i de østeriske Alpene. Skiområdet er barnevennlig og velpreparert, noe som gjør at det er lett å finne frem her. Dessuten er byen autentisk med aktiviteter for hele familien. Et godt alternativ kan være et besøk til badelandet! 

Skandinavisk skiskole: Ja

Passer: Familier med mindre barn

Wagrain

Canazei

Canazei er en del av verdens største skiområde med 1220 løypekilometer. Det betyr at det er uendelige muligheter for skikjøring på alle nivåer i skiområdet. Dette passer perfekt for barn som har stått på ski tidligere! Dessuten er området preget av Tyroler stemningen samtidig som det er preget av vakre Italia. Her finnes det altså noe for alle! 

Skandinavisk skiskole: Nei

Passer: Familier med eldre barn

Canazei

Saalbach

Saalbach er først og fremst kjent for sitt sammenhengende og varierte skiområde, men også for sine brede og fine løype. Det betyr at du uansett alder vil finne en løype som passer deg. Byen er koselig og bilfri, og har flere restauranter, barer og butikker. 

 

Skandinavisk skiskole: Nei

Passer: Familier med eldre barn

Saalbach - Hinterglemm

Vinterferie-tilbud til Passo Tonale

Vinterferie-tilbud til Livigno

Vinterferie tilbud til Wagrain

Vinterferie-tilbud til Canazei

Vinterferie-tilbud til Saalbach