Reis til Alpene når det er billigst

Billige uker i Alpene Reis til alpene når det er som billigst

Når er det egentlig billigst å reise til Alpene?

Hvis du kan være fleksibel og unngå å reise i de klassiske vinterferie-ukene eller under høytider, så kan du gjøre et ordentlig kupp. Det er billigere å velge å reise i uke 2 til uke 6, og uke 11 til uke 15 ettersom disse ukene ikke er like populære. 

Færre antall reisende gjør ikke bare reisen i seg selv billigere, men gjør også at det ikke er like fullt i bakken, og hvis du er riktig heldig kan du til og med få hele bakken for deg selv. Da behøver du heller ikke kaste bort verdifulle timer i bakken på å stå i heiskø. 

 

 

For deg som er fleksibel kan det være en god idè å lete etter skiferier med restplass-rabatt. 

Du kan følge med på våre prisreduserte reiser på vår tilbuds-side, der du også kan melde deg inn i tilbudsklubben vår og motta tilbud om våre billigste reiser direkte i innboksen!

Utover at det er billigere og man får mer tid til selve skikjøringen, finnes det mange andre fordeler med å reise i de mindre populære ukene. 

 

Uke 2

Uke 3

Uke 4

Uke 5

Uke 6

Fordeler med å reise tidlig i sesongen 

Snøen er best tidlig i sesongen 
Reiser du tidig på sesongen kan du regne med kjøligere temperaturer, hvilket betyr at snøkvaliteten er fantastisk! Det passer deg som virkelig vil fokusere på skikjøringen.

Sats på destinasjoner der snøen faller tidlig
For å være helt sikker på at du får stå på mye på ski som overhodet mulig er det en bra idè å satse på destinasjoner som er mer snøsikre. Vi anbefaler disse:

  • Cervinia, Italias høyest liggende destinasjon
  • Livigno, ligger høyt og har en bra snøhistorikk
  • Sestiere, ligger høyt og er kjent for sin snøgaranti

Fordeler med å reise sent på sesongen

Her finnes det mange soltimer å hente
Reiser du sent på sesongen kan du forvente deg mange soltimer. Passer deg som gjerne vil dra på ski på formiddagen, men ønskar å finne en solstol på ettermiddagen.

Sats på destinatsjoner som har en isbree
For å være sikker på å få kjørt så mye ski som mulig anbefaler vi å velge en destinasjon som har en isbre. Her er våre anbefalinger: 

  • Sölden, har hele to isbreer 
  • Passo Tonale, ligger høyt og har en isbre
  • Zell am See, mulighet till isbreekjøring på opp till 3 000 meters høyde

Kontakta oss og få et personlig tilbud

Ring oss på 21 08 17 18 eller skriv til oss på slopetrotter@slopetrotter.no for å få hjelp til å finne den perfekte gruppereisen deres til Alpene. Du kan også sende en gruppeforespørsel ved å fylle ut formularen under.