Gruppereiser til Alpene Alle har rett til en gruppereise til Alpene

Vi har mange års erfaring med å arrangere skireiser for både store og små grupper. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg med å finne den perfekte gruppereisen til Alpene! 

For det første så får markedets beste tilbud og priser på gruppereiser til Alpene. Dessuten inngår alltid overnatting og 6-dagers heiskort i prisen! 

 

 

Fordeler med å bestille gruppereisen med Slopetrotter Skitours

  • Online gruppemodul som gjør det lett å planlegge og betale individuelt
  • Stort utvalg av store leiligheter
  • Mulighet for individuelle arrangement
  • Egen guide

De 5 beste destinasjonene for grupper

01

Canazei

Reiser til til Canazei og verdens største skiområde, så har du skikjøring for alle! Skiområdet har alt fra brede løyper til tøff offpist. Byen har mange restauranter, barer og nattklubber. 

Passer: Familier som reiser mange og med større barn

 

 

Canazei

Livigno

Livigno er en sjarmerende by med koselige hovedgater og fantastiske opplevelser- både i og utenfor løypen. Skiområdet er kjent for sine brede og røde løyper. Området passer altså også godt for nybegynnere og barn. Livigno er dessuten er tollfri by, noe som betyr at det er billig her. Samtidig har byen mange restauranter og barer å velge mellom. 

 

Passer: Familier som reiser med mange og barn 

Livigno

Passo Tonale

Dra til Passo Tonale dersom dere reiser flere familier sammen, og spesielt dersom dere reiser med barn. Skiområdet er veldig barnevennlig og det er umulig å kjøre seg vill. Samtidig er det lett å kjøre over til Ponte di Legno for å teste flere røde- og svarte løyper. 

 

 

Passer: Familier som reiser sammen med små barn

 

Passo Tonale

Bad Gastein

Velger du Bad Gastein så får du hele 650 løypekilometer inkludert i heiskortet ditt. Her er det mange kule løyper og bakker, og selvsagt god afterski. Bad Gastein er spesielt kjent for nattlivet sitt og passer derfor den festglade skientusiasten. Skiområdet er variert og passer både til erfarne og nybegynnere. 

Passer: Venner, kollegaer og studiekamerater som vil reise til Alpene sammen

 

 

Bad Gastein

Schladming

Schladming har et variert skiområde som passer til både erfarne og nybegynnere.Schladming er dessuten kjent for afterskien sin med plass til 3000 personer! Vi anbefaler Schladming til den voksne gruppen uansett størrelse. 

Passer: Venner, kollegaer og studievenner

 

 

 

Schladming

Tilbud til Canazei

Tilbud til Passo Tonale

Tilbud til Schladming

Kontakt oss og få et personlig tilbud

Ring oss på 21 08 17 18 eller skriv til oss på slopetrotter@slopetrotter.no for å få hjelp til å finne den perfekte gruppereisen deres til Alpene. Du kan også sende en gruppeforespørsel ved å fylle ut formularen under. 

Vi anbefaler at dere kontakter oss angående et personlig tilbud dersom dere er flere enn 20 personer.