Isklatring

Isklatring i Canazei

Vår lokale fjellguide i Canazei, Luca, kan både vise dere de beste off-pisterutene og gi dere en fantastisk opplevelse med isklatring.

Luca er tidligere profesjonell isklatrer som på høyden av sin karriere oppnådde en samlet 9. plass i verdensmesterskapene.

Det er ikke nødvendig å ha noen kjennskap til sporten for å kunne delta og få en uforglemmelig og innholdsrik dag med spennende opplevelser og utfordringer.

Isklatring i Canazei er en fantastisk mulighet til å prøve noe virkelig annerledes på skiferien. Isklatringen blir arrangert i små grupper på 2-4 personer, så alle får mulighet til å prøve uten at det blir for lenge å vente.

 

Hvem kan delta: Alle som har lyst

Når: Hver uke - spør guiden på destinasjonen.

Hva er inkludert i prisen: Isklatring med sertifisert fjellguide og leie av utstyr.

Pris: NOK 760,- pr. person

Isklatring i Champoluc

Har du noen gang sett folk som klatrer opp langs store, frosne fossefall med isøkser i hendene og pigger på fjellstøvlene og tenkt at dette er noe for deg? Nå har du muligheten til å prøve det i Champoluc.

Samarbeidspartnerne våre i Champoluc, Guide Champoluc Ayas, har dyktige og sertifiserte fjellguider som kan gi dere en annerledes og minneverdig opplevelse på skiferien i Champoluc.

For å gi dere en best mulig opplevelse er det maksimalt to deltakere pr. fjelleguide. Da får dere mest mulig for pengene og ventetiden blir så kort som mulig.

Hvis du har lyst til å prøve en aktivitet som er litt utenom det med vanlige, bør du prøve isklatring.

Hvem kan delta: Alle som har lyst.

Når: Hver uke - spør guiden på destinasjonen.

Hva er inkludert i prisen: Isklatring med en sertifisert fjellguide og leie av utstyr.

Pris: NOK 1.395,- pr. person ved to personer.

Dra ut og opplev de fantastiske frosne fossene i Passo Tonale - et perfekt sted for isklatring. Når du isklatrer får du både testet kroppen og viljestyrken, og det er en helt unik opplevelse. De vakre frosne fossene setter rammen for klatreturen deres, og for en utfordrende og uforglemmelig eventyr.

Våre samarbeidspartnere fra Mountain Guides Italy arrangerer hver torsdag isklatring for den eventyrlystne som ønsker å prøve en annerledes opplevelse på skiferien sin. Fjellguidene samler selv en gruppe av interesserte isklatrere.

Hvem kan delta: Alle som har lyst, men erfaring med klatring er en klar fordel.

Når: Hver torsdag i januar og februar - spør guiden på destinasjonen.

Hva er inkludert i prisen: Isklatring med en sertifisert fjellguide og leie av utstyr.

Pris: NOK 650,- pr. person