Heli-skiing

Heli-skiing i Cervinia

Kan du forestille deg suset når du blir løftet høyt opp over fjellene i Cervinia og får en fantastisk utsikt ut over Alpene. Heliski Cervinia sine erfarne fjelleguider tar værforholdene i betraktning når de skal avgjøre hvor de beste mulighetene er for å gi dere en fantastisk opplevelse. Dere kommer til å oppleve masse puddersnø og ha minner for livet.

Dere kommer til å bli satt av på toppen av én av mange tinder i området. Deretter går turen ned gjennom den dype snøen hele veien til Cervinia. 

Forvent mellom 1.300 og 1.500 høydemeter i ren off-piste.

Hvem kan delta: Du skal være en habil skikjører.

Når: Hver uke.

Hva er inkludert i prisen: Skikjøring med sertifisert fjellguide og leie av sikkerhetsutstyr.

Pris: NOK 2050,- pr. person ved 4 personer.

Heli-skiing i Champoluc

Den ultimative off-pisteopplevelsen for eventyrlystne skikjørere må uten tvil være heli-skiing!

Våre fjellguider hos Guide Champoluc Ayas tilbyr å fly dere opp på toppen av et av fjellene i nærheten for at dere kan suse ned gjennom den myke puddersnøen på vei ned til byen igjen.

Dere kommer nesten garantert til å være de første til å lage "first tracks" hele veien ned fra fjellet.

Man kan bli av på forskjellige fjell som krever forskjellige nivåer av erfaring. Fjellet som tilbys her er Bettolina, og dere vil bli satt av på ca. 3.100 meters høyde. Deretter vil dere kjøre ned små 1.400 høydemeter i off-pisteterreng før dere ender opp i den lille byen St. Jacques.

 

Hvem kan delta: Du skal være en habil skikjører.

Når: Hver uke.

Hva er inkludert i prisen: Skikjøring med sertifisert fjellguide.

Pris: Fra NOK 1865,- pr. person ved 4 personer. Sikkerhetsutstyret kan leies fra NOK 145,-

Heli-skiing i Sestriere

På den italienske siden av grensen mellom Frankrike og Italia finner man den lille perlen Sestriere. For de eventyrlystne finnes det muligheter for skikjøring fra steder man kun kommer til ved hjelp av helikopter. Pure Ski Company, med Eric Carquillat i spissen, har med sine dyktige fjellguider og helikoptre gjort det mulig for alle de puddersnøelskende skikjørerne å få lov til å prøve disse mulighetene over hele verden. De har fjellguider og helikoptre til rådighet over hele verden - helt fra Chile til den russiske delen av Kaukasus og til Grønland. Pure Ski Company gjør sitt beste for å holde sikkerheten på topp. Alle helikopterpilotene er profesjonelt utdannede og kjenner fjellene bedre enn de fleste.

Fjellguiden finner det beste stedet å kjøre alt etter vær og vind, og dere blir fløyet opp til et passende startpunkt. Deretter kan dere stå i den dype puddersnøen hele veien ned til bunnen av dalen. Det er en opplevelse som vil sette seg fast som et minne for livet.

Hvem kan delta: Du må kunne kjøre i en sort løype uten problemer og ha erfaring med off-piste.

Når: Hver uke.

Hva er inkludert i prisen: Én tur med helikopter, skikjøring med en sertifisert fjellguide, leie av sikkerhetsutstyr og transport til/fra helikoptret.

Pris: NOK 2605,- pr. person. En ekstra tur kan kjøpes for NOK 1495,- hvis dere har lyst på flere turer i løypet av dagen.