5-dagers skisafari

UTFORSK VERDENS STØRSTE SKIOMRÅDE 5-dagers skisafari i canazei

Bli med på vår 5-dagers skisafari og opplev nye pister og områder hver dag! På en 5-dagers skisafari er det fokus på ski fra morgen til kveld.

På skisafari får du fem dager med guidet skikjøring og overnatting på nye steder hver natt.

På skisafari overnatter du på et nytt sted i Dolomittene hver natt. Overnattingen foregår på et hotell i nærheten av området som skal oppleves dagen etter. Dette betyr også at du må ha med deg all oppakningen når du går på ski.

Ideen om en 5-dagers skisafari er å oppleve så mye som mulig av Dolomittenes fantastiske natur! I løpet av turen legger vi stor vekt på å vise deg noen av stedene du vanligvis ikke opplever som turist i Canazei.

Skisafarien foregår i grupper på maks. 12 personer med to skiguider. Guidene er godt kjent i området, og i tillegg til sikkerhet er guidene der for å vise deg de beste pistene med de beste forholdene på toppene i Dolomittene.

Det er først til mølla som gjelder i de forskjellige ukene.

Exempel på 5-dagers skisafari

Nedenfor finner du et eksempel på hvordan dagene på skisafarien kan se ut. Det bør understrekes at dette bare er et eksempel og ikke en plan for hvordan reisen vil se ut, men turen legges alltid på forhånd fra mandag til fredag.

Lørdag:

Ankomst og innsjekking på et uspesifisert frokostpensjonat i Canazei. Muligheter for skikjøring for gjester som kjører selv. Det er overnatting på et frokostpensjonat og middag på en restaurant i byen.

Søndag:

Skitur på egen hånd. Du kan også delta på guidenes arrangement på søndag for eksempel. Underholdning i pisten i lokalområdet. Møtet om skisafarien finner sted på hotellet om kvelden. Overnatting på frokostpensjonatet og middag fås på en restaurant i byen.

Mandag - Skisafari dag 1:

Vi møtes om morgenen foran Belvedere-heisen i Canazei der vi sammen tar bussen til Alba. Fra Alba fortsetter vi videre til Pozza, og derfra fortsetter turen mot Latemar-området der vi går mot Obereggen og tilbake før vi tar bussen til hotellet i Bellamonte der vi skal overnatte. Her er det muligheter for velvære.

Tirsdag - Skisafari dag 2:

Tirsdag morgen går vi mot det lille, men fantastiske området Lusia. Deretter går vi videre til San Pellegrino for å spise lunsj og går på ski resten av dagen. Senere tar vi den lange skogspisten ned til Molino-Falcade, der det går buss videre til Canale d'Agordo hvor vi skal overnatte.

Onsdag - Skisafari dag 3:

På onsdag blir vi hentet i en taxi som kjører oss til Alleghe, vi skal reise rundt i Civetta-området. I Civetta kan du se den store Marmoladabreen fra baksiden. Etter lunsj går vi videre til det lille området Cinque Torri, som spilte en stor rolle for de italienske styrkene under første verdenskrig. Overnatting skjer på Lagazoui, som er et koselig overnattingssted som ligger på ca. 2850 meter høyde. Her ligger også Dolomittenes høyest beliggende utendørs badstue. Solnedgangen øverst på Lagazuoi er ubeskrivelig, så husk kameraet!

Torsdag - Skisafari dag 4:

Torsdag morgen er vi blant de første som tar den lange pisten ned fa Lagazuoi der vi kjører forbi flere isfosser før vi til slutt tar oss videre mot Armentarola av en kusk og hans to hester. Herfra drar vi videre mot La Villa der vi kjører buss mot Kronplazområdet. Resten av dagen brukes i Kronplaz der vi til slutt hentes av en minibuss fra hotellet vi skal overnatte på.

Fredag - Skisafari dag 5:

Fredag, som er den siste dagen, drar vi tilbake til Canazei. Vi skal til La Villa der vi, avhengig av vær og forhold, enten tar den grønne eller oransje Sellaronda. Vi fortsetter i den koselige skogspisten mot Canazei der det avsluttes med afterski og takkes for en fin tur. Du bor på et uspesifisert frokostpensjonat igjen, og middag fås på en restaurant i byen.

Lørdag:

Siste dag av ferien.

Praktisk informasjon om skisafarien

Hvor?

Canazei

Når?

Uke 4 (19. - 26. januar)

Uke 5 (26. januar - 2. februar)

Uke 11 (9. - 16. marts)

Hva er inkludert i prisen?

  • Overnatting med halvpensjon før og etter skisafari
  • 6-dagers heiskort til Dolomitti Superski
  • Guideservice
  • Skatter og avgifter

Hvem kan delta?

Du må være en god skiløper og gå på i rød piste uten problemer. Du må være innstilt på lange skidager og forvente åtte timers skikjøring hver dag.

Hvis dere er en gruppe på 6-12 personer, kan det bestilles arrangerte gruppeturer i andre uker enn de som er nevnt ovenfor.

 

Pris

Priserne varierer fra uge til uge.

 

Bestill reisen her

Skisafari video